Çomranlı İlkokulu


Vizyon: Çomranlı İlkokulu olarak eğitim öğretimi Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda evrensel standartlarda yürütmek ve bölgemizde örnek gösterilen ilkokullar arasında olmak.

Misyon: Öğrencilerimize kişisel farklılığını ve yeteneklerini ortaya çıkararak kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayan eğitim öğretim ortamı sunarak; hoşgörülü, dürüst, erdemli iyi insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: Zonguldak Bölgesi Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası KATAMİNO birinciliği; Zonguldak Bölgesi Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Q-BİTZ üçüncülüğü

Saatler: 8:50-14:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi var.
Sportif Etkinlikler: Okul bahçesinde iki futbol sahası bir basketbol sahası ve çocuk oyun parkı vardır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulum temiz, sıfır atık projeleri ile okulun kendi yürüttüğü okul kültürü vabzlı"okuma, güzel yazma, hayvan sevgisi, güzel okulum gibi projeler yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2015-2016 öğretim yılında yürütülen sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konulu "one more step"adlı uluslararası etwinnig projesi ile "Ulusal ve Avrupa Kalite" etiketi. 2016-2017 öğretim yılında yürütülen masal yazma ve canlandırma konulu "Masalmatik" adlı etwinning projesi ile "Ulusal Kalite Etiketi" ve ayrıca değerler eğitimi konulu "Values Education" adlı uluslararası eTwinning projesi ile de "Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi" ödülleri.Okulun "eTwinning School" tabelası var.

Telefon - 3726538047

Belgegeçer - (372) 653 8047

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://comranlii.meb.k12.tr

Adres - Çomranlı Köyü Çaycuma zonguldak

Öğretmen :8
Öğrenci :93
Derslik :7
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1690
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Filyos yolu üzeri Çomranlı Köyü Çaycuma ZONGULDAK

Adres - Çomranlı Köyü Çaycuma zonguldak

Ulaşım Öğretmen servisi var.Ayrıca her 45 dakikada bir Filyos dolmuşları okulun önünden geçmekte.Ulaşım yönünden Çaycuma´nın en avantajlı köyüdür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Zonguldak´a 53 km Çaycuma´ya 7 km