Uzm. Öğrt. Mesut KELEŞ - Okul Müdürü

1971 yılında Zongulda Çaycuma doğdu.İlkokulu Çaycuma´da, orta ve lise eğitimini Kastamonu Göl Öğretmen Lisesi´nde tamamladı. 19 Mayıs  Üniversitesi Samsun Eğitim Yüksek Okulu sınıf öğretmenliği bölümünden 1990 yılında mezun oldu.Sırası ile Gaziantep Şehitkamil Kızıkhamurkesen Köyü Köyü İlkokulu(4 yıl), Zonguldak Eflani Çalıkahvesi İlköğretim Okulu (2 yıl),Zonguldak Ereğli Çömlekçi Köyü İlkokulu(2 yıl), Zonguldak Çaycuma Çayır İlköğretim Okulu (3 yıl), Zonguldak Çaycuma Koramanlar Yenimahalle İlkokulu(7 ay) olmak üzere toplam 12 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra  Zonguldak Çaycuma Helvacılar İlköğretim Okulu´na müdür olarak atandı.2010 yılında açıköğretim Üniversitesinde lisans tamamladı.8 yıl Helvacılar İlköğretim  Okulu´nda çalıştıktan sonra 2010 yılı Eylül ayında Çaycuma Nebioğlu İlköğretim Okulu´na ataması yapıldı.2019 yılında. Çaycuma Çomranlı İlkokulu´na ataması yapıldı. Halen bu okulda müdür olarak görev yapmaktadır.Evli ve 2 çocuk babasıdır.

505336690962 (372) 653 8047 Eposta